Post by aterapwafon on Mar 13, 2022 10:50:46 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Clumsy Ninja ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Clumsy Ninja IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ padidinti ištvermę ▞▞▞
▞▞▞ Clumsy Ninja 2022 version ▞▞▞
Labai grazu. Man patinka, kaip galite išmokyti savo mažąjį jaunesnįjį žudiką daryti viską ir jis gali tai padaryti, kai jau išmoko.
Šis žaidimas turi būti aukščiausios kokybės žaidimas, uždėkite ant jo kainą, kad galėtumėte pasiūlyti išsaugojimo parinktį, kurią esu pasirengęs mokėti už šį žaidimą ir esu tikras, kad yra apie milijonas žmonių, kurie sutiktų su manimi, nes šis žaidimas yra geriausia, atsiprašau, turėjau suteikti jam 2 žvaigždutes, nes negaliu išsaugoti savo pažangos 😭
KAS PER VELNIAS! Žaidžiau kaip įprastai, buvau 8 lvl ir nusipirkau keletą monetų už 6 dolerius, IR ŽAIDIMAS SUDARO IR PRAIDĖJO PIRMAME LYGIU. NORIU GRĄŽINTI SAVO PINIGUS. ARBA grąžink mane į savo lygį su viskuo, ką turėjau.
Kiti tuo skundėsi, bet aš tiesiog nekenčiu, kad žaidimas sugrąžina mane į 1 lygį, nes šio žaidimo nežaidžiau kelis mėnesius ir prieš tai buvau 14 lygyje, todėl negaliu išgelbėti Kiros nuo kita nindzė. Taigi pataisykite tai, nes aš taip sunkiai mokiau šią nindzę ir, jei tai pasikartos, iš karto ištrinsiu šį žaidimą.
Labai smagus žaidimas! Vienintelis dalykas yra tai, kad dėl kokių nors priežasčių negalite išsaugoti savo pažangos.
Neiseina zaisti
Tai tikrai įdomus žaidimas, man patinka jo mechanika. Tačiau 2 žvaigždutes skiriu todėl, kad jokia pažanga neišgelbėja. Taigi man vis tenka pradėti iš naujo. Pataisykite tai.
Tai man primena vaikystę, bet išvalius skirtuką, VISKAS IŠVAIRUOJA. žaidimas prasideda nuo jūsų pradžios. Bakstelėjimas taip pat gana keistas, jūs turite bakstelėti žemiau, nei manoma, kad gautumėte monetų ar ką nors pataikytumėte.
Buvau labai aukštas lygis, manau, 86 lygis ar kažkas panašaus. Bet man atsibodo žaidimas ir jį ištryniau, sužinojau, kad kiekvieną kartą, kai iš naujo atsisiunčiau žaidimą, jis išgelbėjo mano progresą. Tačiau neseniai iš naujo atsisiunčiau žaidimą ir jis neleis man prisijungti prie „Google Play“.
Debesis atsisiųsti 720. Sergejus наговицын klausytis mp3 ...
Clumsy Ninja Dobrodružné ttt
Du kartus neišsaugojau duomenų. Kiekvieną kartą, kai vėl atidarau žaidimą, jis prasideda iš naujo. Tai erzina, nes man labai patinka žaisti žaidimą
Eilėraščius sergejus есенин torrent parsisiųsti ...
Clumsy Ninja Pustolovske igre uiui
Ant samsung galaxy youn 2 ir goclever tabletė veikia. Puikiai
Puiku
Knyga elita kira касс parsisiųsti. English songs, mp3 new ...
Anksčiau mėgau šį žaidimą. Baigiau pagrindinį segmentą, kuriame buvo pakankamai diržų, kad išgelbėčiau Kirą. Viskas buvo nuostabu, kol... Sustabdėte žaidimo palaikymą. Žaisdavau net po to, kai mano duomenys buvo ištrinti, bet prieš kelias savaites po naujo atnaujinimo supratau, kad kiekvieną kartą išeidamas iš programos prarasiu pažangą. Dėl ko mane liūdina neįtikėtinai. DIEVINU šį žaidimą. Prašau, bent jau leiskite žaidimui išsaugoti mano failus, nebeteikite jam debesies palaikymo. Tiesiog parduokite teises ir tęskite
Clumsy ninja андроида. Žemėlapį варкрафт 3 дота pašto žinučių. ... Programą iphone nulaužti žaidimai. Programa skirta dirbti su xlsx failas
Nauji įrašai рианны atsisiųsti nemokamai. Atsisiųsti balso ...
Geras žaidimas🐓🐔🍉🎎
Šis žaidimas yra smagus. Labai juokinga. Tačiau vienintelė problema yra, kai išeinu iš žaidimo, o kai grįžtu, tai verčia mane pradėti viską iš naujo.
Weike bet nindzės tik aky !atosi
Winrar 64 bit portable. Vladimiras мединский fb2 torrent. Rudens maratonas 1979 torrent. Kodai ant clumsy ninja parsisiųsti. Песенки apie vaikystę vaikams.
Kaip ir kiti komentarai...Mano žaidimas neišsaugo ir patinka, kai priimsi iššūkius, mygtukai nėra tokie jautrūs, todėl sunku reikalauti apdovanojimų ir kitų dalykų. Ir taip, mano žaidimas neišsaugomas, todėl jį pašalinau. Tikiuosi, nindzių komanda tai išspręs. Ačiū ♥️, bet man taip pat patinka žaidimas
Clumsy Ninja Dobrodružné lqi
Tai labai geras žaidimas, bet aš vis prarandu savo pažangą po to, kai baigiu tai labai erzina
Ech... Kad būtų galima surinkti, reikia paspausti daug kartų surinkimo mygtuką, kad būtų galima surinkti, ir žinau, kad problema ne mano telefone, nes išbandžiau jį su kitais žaidimais / programėlėmis, kurios turi panašius... .? Mygtukai.
Iš esmės šis žaidimas yra puikus, bet kiekvieną kartą, kai išeinu iš žaidimo, kad paleisčiau kitą programą ir grįžtu prie šio žaidimo, jis paleidžia visą žaidimą iš naujo. Pasiekiau 9 lygį ir paleidau šį žaidimą iš naujo bent 5 kartus, jei kas nors turi kokių nors patarimų. labai naudingas. Ačiū už sugaištą laiką.
Aš jam skyriau vieną žvaigždutę, nes tai neišsaugo mano pažangos.
Quarter box calculator rusų parsisiųsti. Vipower saturn vpa ...
Fishing and Life ስፖርት xxns
Um, kodėl jis paleido iš naujo, kai pasiekiau 8 lygį?...
Clumsy Ninja Aventura qmwf
Super geras ir toks mielas ta nindze
Исцеляющие kojas ангелина могилевская parsisiųsti ...
Черепашки ninja 1993. Parsisiųsti žaidimą манхант 3 torrent. ... Nuotykių fantastinis nuotykių filmai parsisiųsti. ... Clumsy ninja 1.
Clumsy Ninja yra virtualus augintinis. Apskritai viskas, ką darote, yra žaisti mini treniruočių žaidimus su nindzėmis ir uždirbti monetų bei patirties. Monetos naudojamos perkant geresnę įrangą, o patirtis naudojama norint atrakinti tą įrangą, kad būtų galima įsigyti. Be to, jūs atliekate tam tikras priskirtas užduotis, pvz., „atlikti triuką“. Nerangi Ninja turi dizaino trūkumų. Žaidimas siūlo XP padidinimą perkant kostiumus, bet ką jūs gaunate iš patirties? Nindzėms patirtis tikrai nenaudinga, o žaidimas tiesiogine prasme baigiasi 50 lygiu (lygio riba yra 99, taigi 50–99 lygiuose jūs neturite ką veikti). Žaidimas vyksta natūraliai, kai atliekate užduotis, todėl nėra jokios prasmės didinti savo XP. Būtina paminėti pabaigą – tai nuviliantis „Greitai pasirodys“ tipo pabaiga. Manau, kad jis nepasikeitė beveik metus. Jūs tikrai negalite panaudoti savo įgytos patirties treniruodamiesi realiose situacijose, pavyzdžiui, nugalėdami priešus savo triukais ar įveikdami kliūtis. Jūs gausite tik gražiau atrodančius smūgius ir spyrius į mušimo maišą ar manekeną. Reikia paminėti, kad žaidimo užduotys po kurio laiko tampa perteklinės ir nuobodžios. Tas pats dalykas su balionais, lankais ir batutais. Iš gerosios pusės aplinka ir judėjimo variklis yra sklandūs, gražūs
Žaidimas geras, bet kai kitą dieną pradėsiu žaidimą, lv 1 vėl paleis iš naujo, ištaisyk tai.