Post by aterapwafon on Mar 13, 2022 10:53:42 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ BADLAND ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ BADLAND IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодує необмежену витривалість ▞▞▞
▞▞▞ BADLAND 2022 version ▞▞▞
Весело, але мені потрібно багато часу, щоб розгадати головоломки, які він вам дає.
Дуже багато додає, що я НЕ МОЖУ пропустити, і через деякий час це стає досить нудно
Могло б бути краще. Забагато оголошень, по одній після кожного рівня, а іноді й у середині рівня. Постійне спливаюче вікно із запитом, чи хочете ви купити. Коли ви натискаєте "Ні", інша реклама для перегляду. Недостатній контроль над рухами персонажа.
Та посылка 481
Просто чудово, будь ласка, повідомте нам, коли вийде частина 2, ви багато думали про цю гру, також мені подобається, що ви хочете надати моїх людей, якщо ви зацікавлені, у мене є ідеї для гри, я перевіряю відповіді кожні два тижні, ще раз дякую .
Весела гра, чудова графіка, але я часто закриваю програму, перш ніж почати грати, тому що змушений переглядати кілька 30-секундних оголошень, перш ніж я можу грати. Я перейду на щось інше замість того, щоб чекати реклами. Чи варто оновлювати за $3,99. я не знаю, що я не зміг награтися достатньо. Я не проти реклами, але коли ти не можеш грати в гру через неї...
BADLAND Macera Oyunları luh
добре... але забагато реклами. справді, подобається забагато реклами...
Постійно просить мене перейти на Badland premium як кожні десять хвилин. Коли я кажу ні, це карає мене рекламою.
Завжди просіть купити преміум. Це дійсно дратує. Якщо ви хочете показувати рекламу, просто покажіть її. Не змушуйте людей купувати преміум, якщо люди цього не хочуть
Клас!!!
Чому в мене тільки на 2х а в інших на 4х
Soccer Super Star Sport coek
Нормально, але занатто багато реклам. Якбм не реклама ставила би п'ять зірок)
Чудова гра, просте управління, єдина погана річ - це менше рівнів контрольних точок, якщо ви збираєтеся зробити рівень настільки швидко і важко, принаймні, поставте контрольні точки, я майже відмовляюся від усієї гри щоразу, коли потрапляю на один з цих '' швидкі'' рівні через це. Повторення вбиває настрій. Крім того, це дійсно чудово.
BADLAND Petualangan tyfr
Гра хороша, але занадто довга реклама, яку навіть не можна пропустити.
Це була така хороша гра. 4 роки тому. Після кожного рівня ви повинні дивитися 30-секундну рекламу, яку не можна пропустити. Якщо ви не хочете реклами, ви повинні заплатити 5 доларів. НЕ ЗАВАНТАЖУВАТИ!
Чудова, весела, складна і просто чудова гра. Я граю в цю гру приблизно з 2016 року, це супер круто.
Подобається гра НЕ ПОДОБАЄТЬСЯ, ЯК ВАЖКО ДОБРИТИ ВСІ 3 ЯЙЦЯ! Чи справді потрібно було помістити стільки липких речей на перших кількох рівнях? Ви не можете отримати більше 5 клонів до кінця, якщо все це застрягло на вас.
Досить хороша гра, плавна гра, чудова графіка, але ДУЖЕ, ДУЖЕ забагато 30-секундної реклами
Єдина причина, чому я ставлю цій грі 2 замість однієї, полягає в тому, що вона була хорошою грою, перш ніж безжальна реклама та мікротранзакції її зруйнували.
Круть гра на 4,3,2 ігроків дуже класна всім рекомендують но мінус багато реклами
Гра супер.Но шкода що далі донатити потрібно.
Я, без сумніву, дуже люблю цю гру, але, на жаль, я не можу оцінити її більш ніж на дві зірки, оскільки просто неймовірно, що неможливо грати в навушниках, незважаючи на те, що сама гра рекомендує її, але як тільки ви відкриєте гра з навушниками в парі (Bluetooth), звук просто жахливий, відстає і вбиває мої слухові проходи.
Це не павда що хлопнить і під під3шкою айфон нееееееееправда
Особисто мені це не цікаво, але я можу зрозуміти привабливість і те, що робить її чудовою грою. Він також має дуже гарну графіку.
Я дуже радий, що я вже грав і закінчив цю гру багато років тому, коли ці люди не були жадібними до грошей..... Ваша реклама відстойна.
була б чудова гра, якби не постійна реклама, яка змушувала мене видаляти через роздратування
Весела гра, але занадто багато реклами, щоб вона того вартувала.
Просто топ👍👍👍👍👍🤘🇺🇦
Дуже сподобалася ця гра, коли я грав у неї на своєму телефоні пару років тому, нещодавно був схвильований, що вона сумісна з новим Chromecast, думав, що на великому екрані вона буде чудовою, але графіка зовсім нестабільна і її неможливо відтворити на Android TV. Якби не це, поставив би 5 зірок. Дуже розчарований, що він вказано як сумісний з Chromecast, коли ні. Оновіть розробника!
Реклама, яку не можна пропустити щоразу, коли помираєш! Насправді? і припиніть просити мене оновити та оплатити! Крім того, це крута гра.
Я грав у цю гру роками, мабуть, з моменту виходу гри, але у мене є лише кілька проблем; один, оголошення. Незважаючи на велику кількість реклами, вона не засуне вам у горло, на відміну від інших ігор, які не збиралися згадувати. По-друге, покупки в додатку (особливо преміум). Тож я хотів би грати в повну гру, і я б із задоволенням це зробив, якби я не був бідним. Все ще дуже люблю гру, але я просто хотів би мати трохи менше реклами і, можливо, безкоштовну пробну версію преміум-класу, будь ласка. Тай!
Отстой
BADLAND Macera Oyunları luh
Графіка чудова. Гра чудова. Реклама надто часто з’являється
Це чудова гра! Єдине, ви іноді застряєте і не знаєте, що робити? але крім цього я люблю це! Дякую! Барбі Л. Девіс.
Трохи нервова гра. у кого проблеми з нервами краще не грати тому, що в декого може нп виходити.
Гра фуууууууууууууууууууууу
Найкращий спосіб зануритися в гру — це коли ви кидаєтеся прямо. Коли ви вперше запустили гру і спостерігали, як маленька чіа-летюча миша вискочила, схоже на сміттєву стрілянину, це була перша ознака гри, яку варто купити. Кожен крок, наступний був ще переконливішим. Цілу годину сміявся з шумів і невдач! Чудовий спосіб розслабитися.
Забагато реклами... чудова графіка... гарний ігровий процес... подобається, але так багато реклами між іграми порушує потік... але шалений реквізит для творців🤟👍
Гра хороша, но реклами вище кришки.
Ця гра хороша, але там занадто багато доповнень ... і ви повинні дивитися її ... наприклад 30 секунд на кожному рівні, який ви переходите
Клаааааппс
Прекрасна гра з чудовою графікою і цікавою задумкою.Таких ігор ще не зустрічала.5 зірок!
Жадібний конструктор додатків створив чудову гру, але додає додає додає додає додає... що з тобою... перестань бути таким жадібним, хоча чудова гра
バッドランド アドベンチャー izh
Якщоб не реклама було б5