Post by aterapwafon on Mar 13, 2022 11:08:47 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ polytone ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ polytone IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody nieograniczone klucze ▞▞▞
▞▞▞ polytone 2022 version ▞▞▞
nie działa poprawnie. samouczki nie działają lub gdy próbuję odtworzyć jakieś piosenki. nie ma też dźwięków
Dobra gra
Byłoby łatwiej i lepiej, gdyby pasowało do rytmu piosenek. Nie wiem, czy to była tylko pierwsza para, którą zrobiłem, czy wszyscy są tacy, ale bardzo twardzi i frustrujący, gdy kwadraty nie są nawet w rytm muzyki?
Ta gra jest niesamowita, pomoże to w ćwiczeniu celowania, niesamowitej gry!!!!
Starannie dobrana muzyka i starannie wykonane mapy, aby zasmakować w grach rytmicznych.
Dość wyjątkowa gra rytmiczna stworzona przez niektóre z moich ulubionych wytwórni. Jest niesamowicie responsywny i nie wymaga tak dużego przesunięcia, jak wszystko inne, w co grałem. Mnóstwo darmowych treści, niedrogie pakiety piosenek.
Za pierwszym razem gra jest ok, ale kiedy grałem po raz drugi, nie ma kafelka do dotknięcia .... Nie wiem dlaczego ... spróbuj to naprawić ... przy okazji gra wygląda obiecujący😄
rozwiązać problem! jeśli nie możesz rozpocząć odtwarzania po wybraniu utworu i po jego zakończeniu, wystarczy zezwolić na przechowywanie. możesz to znaleźć w ustawieniach, a następnie aplikacje następnie wybierz polytone, a następnie przejdź do uprawnień, możesz znaleźć tam miejsce i włączyć je, jeśli jest włączone, a następnie wypróbuj, a następnie włącz.
Gra w ogóle by dla mnie nie działała. Miał duży potencjał. Wyglądało to na zabawną, wyjątkową grę. Byłbym podekscytowany uzależnieniem się od tej gry, ale niestety to nie zadziałało dla mnie.
Z pewnością świetny pomysł na grę, ustawienia są bardzo konfigurowalne, co pozwala na inny styl gry, ale jakość wykresów jest okropna. Należy poważnie zająć się problemami z układaniem notatek i blokowaniem notatek, aby wykresy powyżej 160 były czytelne i przyjemne. Tone Shpere popełnił podobny błąd we wczesnych latach Solarsphere, na szczęście wykresy były o wiele łatwiejsze, więc nie było dużo pomieszanych notatek.
Draw a Stickman: EPIC 2 Aventure tjde
Gita
Duży problem z tym: nie pozwala mi grać. Kiedy po raz pierwszy uruchomiłem aplikację, wyodrębniła ona wszystko i uruchomiła się, ale nie było dźwięku. Więc siedziałem tam zdezorientowany, a potem zdecydowałem się ponownie uruchomić. Jak tylko to zrobiłem, tak, dostałem dźwięk, ale nic nie dało się odtworzyć. Samouczki się nie uruchamiały (migałyby „Witamy w polytone!”, a potem wracały do menu), piosenki nie ładowały się i ogólnie po prostu mnie zdezorientowały. Ma jednak niesamowity potencjał, będzie na bieżąco aktualizowany!
Po pierwsze, to nie była pierwszoosobowa gra rytmiczna. Ph: nurek jest. Po drugie, nie obsługuje odtwarzacza 2 palcami (kciuki). Wspiera, ale tylko dla łatwego lvla, co wcale nie jest wyzwaniem. A najniższy zaliczek lvl 50 alr daje etap 4 palców. Lmao. Ale ta gra jest naprawdę fajna. Grafika jest świetna. Strona wyników jest bardzo szczegółowa. To po prostu idealne. 4/5
Naaaaiiiieeee
To dobra gra na moim iPadzie, ale mam stary telefon z Androidem, a po otwarciu wybieram angielski i zawiesza się.
Gra była 5 * grana dobrze! Teraz do 1 * po nowej aktualizacji. gra teraz nawet się nie ładuje, osiąga około 15, a następnie całkowicie się wyłącza. napraw ten problem! grała tylko w zeszłym tygodniu. teraz nie mogę w nią grać co tak, naprawdę podobała mi się gra.
Dobra platforma do gier
polytone Muzică gdxz
Cześć! Wygląda na to, że wystąpił problem z aplikacją. Za każdym razem, gdy odtwarzam piosenkę i po wybraniu offsetu, utwór natychmiast się kończy. Potrzebuję szybkiej odpowiedzi, aby móc zagrać w grę, ponieważ jestem w niej nowy ^^ Edytuj: usunięto pamięć podręczną i znów działa poprawnie
Cześć, chcę tylko dodać 5 gwiazdek
Wow, po prostu wow, dobrze czuję, że uwielbiam twoje ustawienia dla ludzi, jeśli uważają, że jest opóźniony, a muzyka nie jest zła, kontynuuj, zrób kolejny, proszę lol
Ciągle grzebałem w czasach i odnotowywałem wszystko o grze, ale wydaje się, że głównym problemem jest tutaj perspektywa, jestem zapalonym graczem w grę rytmiczną, a ta gra wydawała się super zabawna, przyjemna i wciągająca oraz z dodanie pierwszej osoby Myślałem, że to będzie zupełnie nowy chłopak do brania, czy się myliłem, ta gra zabrała ciasto za to, że jest najgorszą grą rytmiczną, w jaką grałem do tej pory, chociaż tak, to zabawne, kiedy możesz stuknąć i trafić właściwe nuty i wszystko, ale kiedy brak percepcji głębi (jak mi się wydaje) uderza w ciebie w środku combo, naprawdę może zepsuć całą piosenkę. To było ciekawe podejście do gry rytmicznej, ale po prostu nie działa.
To dobra gra!
Gdzie jest rytm Wszystkie te gry nie są zsynchronizowane z muzyką, są takie złe. Próbowałem znaleźć gry zsynchronizowane z muzyką. Dwa, które okazały się naprawdę dobre, to phigros i lanota. Frustrujące, więc dwie dobre gry rytmiczne to te dwie. Irytujący!
Świetni gracze. Bardzo płynna mechanika. Jeden problem, który mam w tej grze, polega na tym, że czasami wstrzymuję notatki, że gra daje mi chybienie w połowie, mimo że ją trzymam. Poza tym może zmień przycisk pauzy na kran, ale to wszystko. Świetni ludzie do pracy!
o ile grałem na telefonie mojego przyjaciela, widzę, że jest to świetna gra ze świetną ścieżką dźwiękową. Ale kiedy pobieram, byłem rozczarowany faktem, że zarówno samouczek, jak i piosenka w mojej grze nie działają, mogę nie odtwarzam żadnego utworu, ponieważ został załadowany, a następnie natychmiast przeskoczyłem do ekranu wyników, ponownie pobierałem utwory dużo czasu, wychodząc i wchodząc do gry, aby pozwolić mu pobrać utwór na początku, nadal nie będzie działać
Nawet To trudne, synchronizacja kwadratów od zaawansowanego do najtrudniejszego, to wyzwanie.
ta gra dobra nowa koncepcja gry!
Naprawdę dobra gra! Polecam dodać niestandardowe utwory, ponieważ pozwoli to społeczności wznieść się na wyżyny, których nigdy wcześniej nie widziano! (Upewnij się, że wymyśliłeś metodę dodawania piosenek, takich jak mabye newgrounds?)
gra się nie uruchamia!
Naprawdę kocham tę grę
Ta gra jest niedoceniana. Czuję w kieszeni jakąś arkadową grę rytmiczną!
Gra ma bardzo ciekawą koncepcję i jest bardzo kolorowa, mimo że jest mi ciężko w nią grać. :]
Piękna gra rytmiczna 3D, w której kolory nut pasują do rytmu, to ciekawa mechanika, która owija twoją głowę.
Wygląda na fajną grę, ale zawiesza się za każdym razem, gdy naciskam Start. Dałem pozwolenie na przechowywanie aplikacji i nadal nic się nie wydarzyło. Z jakiegoś powodu usunął też moją tapetę...?
Zły
polytone Musik ergk
Mam nadzieję, że dodadzą więcej przyzwoitych piosenek niż trance.
Naprawdę dobra gra. Bardzo lubię kolory nut, które są różne ze względu na czas pomiędzy nutami, a ta gra jest podobna do OSU! ale z kwadratami.
polytone Música wmb
fajny interfejs użytkownika i doświadczenie, mając nadzieję na 2.0 (
rozgrywka jest absolutnie okropna
welp, więc powolne wydobywanie
Nie mogłem się doczekać, aby zagrać w tę grę, ale gra zawieszała się za każdym razem, gdy przestała się wyodrębniać... Czy jest sposób, aby to naprawić?
Woah, nigdy nie spodziewam się po tej wyjątkowej grze rytmicznej. Z punktu widzenia widza wygląda to łatwo, ale w rzeczywistości tak nie jest. Wygląda niesamowicie, dobrze się wykonał, a sam pomysł jest bardzo wyjątkowy. Cieszę się, że mogę zainstalować tę grę. Mam nadzieję, że zobaczymy więcej ulepszeń.
ma potencjał, ale wymaga więcej dopracowania, np. zwiększenia tekstu wyjaśniającego przesunięcie i prędkość w ustawieniach
To świetna gra z potencjałem, ale wciąż wymaga pewnych zmian. 1. Motyw tła podczas grania w grę sprawia, że trudno jest zobaczyć notatki. 2. Ułatw graczom zobaczenie nut z numeracją zamiast różnych kolorów, ponieważ gracze mylą, które nuty są następne. 3. Zrób przycisk pauzy jako stuknięcie lub dwukrotne stuknięcie zamiast go przytrzymywać. 4. Wskaźnik czasu może zostać zmieniony na inne rzeczy zamiast kolorów.
Gra bardzo fajna ale długo się instaluje
Działa idealnie na moim telefonie!
polytone Musik lmo
Świetny design i niesamowity wybór muzyki!
Gra początkowo była dobra, potem pojawiło się kilka problemów. Po pierwsze, mapowanie, które uważam za dość frustrujące w porównaniu z phigros, kolejną grą rytmiczną. To również nie jest gra rytmiczna z perspektywy pierwszej osoby. Po drugie, ta gra nie ma dobrej muzyki. Jeśli spojrzysz na inne gry, mogą mieć lepszą muzykę niż większość innych gier. Ex, phigros i taiko no tasigun (wiem, że przepraszam tytuł Bouchered). Szczerze nie polecam tej gry. Są lepsze opcje.
Gra jest dobra, a interfejs użytkownika bardzo dobry Wszystko jest dobre, ale kiedy chcę otworzyć sklep, zawsze pojawia się błąd Zawsze mówi „Wróć i spróbuj ponownie” Sprawdziłem połączenie i ponownie je podłączam, ale sklep nadal nie może się otworzyć. .