Post by aterapwafon on Mar 13, 2022 11:15:05 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Merge Plane Robots - Idle Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Merge Plane Robots - Idle Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит-код більше грошей ▞▞▞
▞▞▞ Merge Plane Robots - Idle Game 2022 version ▞▞▞
Це дійсно весело грати, коли ваша дошка
Я не можу повірити, що в цій грі рукавичка, яка вкаже вам, що робити, змусить мене збожеволіти буквально, я б краще вбив власну матір, а потім пограв у цю гру
OMG, ця гра, коли я грав у неї, була божевільною та веселою, і, будь ласка, робіть більше веселих ігор, як ця гра
Доброго ранку всім, прекрасні люди, і я сподіваюся, що ви почуваєтеся добре і насолоджуєтеся погодою і вашою сім'єю, і я сподіваюся, що ви почуваєтеся добре і насолоджуєтеся життям так далеко від вашого боку у вантажівці. Я шукаю стосунків, щоб переконатися, що я Я не єдиний, хто перебуває в банку протягом наступних кількох днів, і я не впевнений, чи зможу я зайти після роботи і забрати його у вас через деякий час, і я запитаю вас, чи цікавитеся ви вранці за кавою чи кавою чи чимось мирним
Хммм дивно jk це добре
СМІТТЯ
Гра не реагує, і в більшості випадків це мене відштовхує. Я все одно буду тримати гру, але не збираюся грати в неї, доки розробник не оновить гру та не виправить проблему. Причина, чому 4 зірки, тому що це дозволило мені пограти один раз, і завдяки цьому гра була дивовижною, але підручник дуже довгий! Ви можете зберегти підручник у грі, просто дайте нам можливість пропустити його. (Редагувати) Я випадково видалив гру на телефоні, але все одно гратиму в неї на телефоні моєї мами
Navigraph Charts Orodja pfh
Спочатку це було весело, але після того, як я потрапив до нього, це стало tetouse
Merge Plane Robots - Idle Game Vabaajamängud onwb
Дивовижна гра!!! Єдиний спосіб, як я думаю, 🤔 ви можете покращити, це оскільки це робота 🤖 гра, ви можете додати місії та битви
Хороша гра, але останнім часом у мене виникало багато збоїв, як-от коробки з бонусами, не дозволяючи мені натискати на них або зникати, якщо я повністю не вимкну гру, а також отримаю додаткових роботів або отримаю безкоштовне оновлення робота, не дозволяю мені це зробити.
Гра ніколи не змінюється, тому її легко вийти
Merge Plane Robots - Idle Game Опуштене bim
Ця гра жахлива, змушує їх битися з іншими людьми, це схоже на те, що машини, що стоять на холостому ходу, об'єднують одне і те ж саме роблять щось краще, тому що ця гра сміття
Люблю це 🐴😗😗😗😘😘😘😚🤗🤣🇨🇦
Ця гра настільки крута, що ви можете об’єднати роботів, я б хотів, щоб у нас були роботи
Vasd
Забагато реклами
Добре, ця гра супер-пупер чудовий чудовий вміст, чудові роботи, багато роботів просто чудові
Приблизно так само захоплююче, як спостерігати, як білизна крутиться в пральній машині.
Це легко, але коли ви намагаєтеся 2play в гру, у неї є 2 багато напрямків
Так кльово
Роботи такі круті та вогняні 🔥
Отлично сделали
Гідна гра. Досить круті роботи
Надзвичайно хороша гра, я люблю її, як роботів
Як і його префектна гра, я люблю її гру
Це весело грати, коли вам нудно, або коли вам нудно, або краще грати в ігри, але ви можете заробити гроші на цій, подивіться, які роботи збираються разом, коли вони збираються разом, але я думаю, що це насправді весело, тому що робот і вони всі робот, який ви отримуєте, і скрізь ви поєднуєте кожен ряд кулерами, ніж наступний, тому мені це подобається, і я сподіваюся, що інші люди, яким це подобається
Мені дуже подобається робот злиття
нудно
ЦЕ ПІДСТАВНО ВКАЖАЄ МЕНІ, ЩО РОБИТИ, І Я Втратив 10,9 тис. ТЕПЕР ПРИПИНІТЬ КАЗАТИ МЕНІ, ЩО РОБИТИ!!!!
поз 999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999
Це його великий підручник
Крута гра
Wework Yaaaaaaaaaa
Весела легка гра. Змінений відгук: для мене платна підписка тривала лише 1 день замість 1 тижня, як було зазначено.