|
Post by Admin on Nov 10, 2013 16:49:01 GMT 1
Imamo mogućnost zakupiti vlastiti prostor na serveru za našu web stranicu. Cijena je cca 140 kn godišnje. Ima li možda tko jeftinije rješenje ili "nedaj Bože" besplatno?
|
|
HD
New Member
|
Post by HD on Nov 26, 2013 1:46:27 GMT 1
Pa to i nije neka cifra...10 kn godišnje ili ovisi koliko članova ima na forumu, na sljedećem vjerskom programu to dam pa možemo skupit
|
|
|
Post by ma-kaos on Dec 2, 2013 16:35:24 GMT 1
Postovane kolege sindikalisti ....želim vas izvijestiti da su ENG ekipe u TV Centru Osijek konačno (nakon 5 godina) uspjele izboriti da nam se plati (odrađeni) smjenski rad.... nekima od vas je to možda normalna stvar ali eto i mi smo to dočekali... u slučaju da i vama ne plaćaju možete me kontaktirati da vam pojasnim zakonske okvire smjenskog rada ( sudskim putem se može tražiti do 3 godine unazad) možete me kontaktirati na facebook stranici sindikata ili na službeni mob
|
|
HD
New Member
|
Post by HD on Dec 3, 2013 1:36:25 GMT 1
Imamo mogućnost zakupiti vlastiti prostor na serveru za našu web stranicu. Cijena je cca 140 kn godišnje. Ima li možda tko jeftinije rješenje ili "nedaj Bože" besplatno?
|
|
HD
New Member
|
Post by HD on Dec 3, 2013 1:37:58 GMT 1
pa ovaj 140kn godisnje je negdje kolko, 10kn po osobi? ili 5? to ti dam na sljedecoj vjerskoj stvari koju radim
|
|